Vad får jag förutom nöjet att vara med?

Ja för utom som sagt nöjet, att du får utbildning, en licens så får du ju också chansen att vara med i hetluften och komma in i motorsports-familjen utan att för den skull behöva ha en egen bil.

Sedan får man en viss ersättning beroende på vilken typ av event (längd, lokalisering etc.) och dessutom sätter arrangören av ett belopp per funktionär till SMK's funktionärsfond.

Självklart ingår även mat och/eller fika beroende på typ av event och längd, är man stationerad i depån så får man normalt detta vid serveringen men är man ute runt banan så får man med sig en kylväska med det nödvändiga så som vatten, kaffe, mat etc men också första förband, solskyddskräm och myggspray.

Sedan kommer alla aktiva funktionärer att erhålla ett RMT-kort som berättigar till bland annat gratis inträde på de flesta event som arrangeras av SMK Sundsvall och/eller på Mittsverigebanan och dessutom finns rabatter att hämta på varor och tjänster hos våra partners. 

Sist men inte minst, efter racingsäsongs-avslutningen kommer vi att hålla ett event där alla aktiva funktionärer bjuds in till bankörning, medåkning och inte minst - ett Funktionärsrace i som inte bara är kostnadsfritt för funktionärer men där dessutom alla aktiva förare som ni normalt supportar i er roll som funktionär nu kommer supporta er genom ombytta roller, de kommer vara era funktionärer under racet.